lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Logano plus GB 212 kondenzációs állókazán


buderus_logo_130

Az új építésű házak mellett ideálisan használható meglévő rendszerek felújítására is

A Logano plus GB 212 a Buderus kondenzációs állókazánjainak legújabb generációját képviseli. Kifejezetten lakossági területre, családi házak fűtésére tervezett berendezés, a legendás G 124 és G 134 családok méltó utódja.

buderus_logano_plus_gb212Bár a kazán felépítése és technikája alapvetően különbözik ezektől a készülékektől, a rokonság mégis felfedezhető: készülékcsere esetén a 21 xx szabályzón kívül szinte minden felhasználható a régi rendszerből: a hidraulika, a fekvő vagy álló tároló és a szivattyúegységek, ha vannak. A kazán a mai kor követelményeit elégíti ki. Széles modulációs tartományával képes alkalmazkodni a pillanatnyi hőigényhez. Kondenzációs készülék, amely lehetővé teszi a tüzelőanyag energiájának maximális kihasználását. Az EMS szabályozórendszer minden tipikus, családi házaknál szokásos igényt le tud kezelni: három kevert és egy közvetlenül kapcsolt fűtési kör, HMV-termelés és cirkuláció, napkollektoros melegvíz-készítés, intelligens együttműködés egy szilárd tüzelésű kazánnal. Ez általában bőven több, mint elég egy átlagos család számára. A ventilátornak köszönhetően gyakorlatilag nincs rendelkezésre állási vesztesége, ami különösen fájdalmas lehet az atmoszférikus kazánoknál, amikor a berendezés a valós hőigényhez képest túlzottan nagy. Ez már vagy eleve így készült, de egy utólagos hőszigetelés vagy nyílászárócsere után biztosan előáll. A berendezés a saját kategóriájában a legkisebbek közé tartozik. Fizikai méretei széleskörű beépítést tesznek lehetővé. A gyárilag együtt tanúsított füstgázkészletek pedig lehetővé tesznek minden, a kondenzációs kazánoknál már megszokott égéstermék-elvezetési módot. A rendelkezésre álló előregyártott hidraulikai elemek, tároló-összekötő készletek, szivattyúegységek, komplett hidraulikai blokkok és a biztonsági szerelvénycsoport biztosítják a gyors és egyszerű kivitelezést. Ez különösen újonnan épült családi házak esetén előnyös, ahol a mai ingatlanárak mellett fontos szempont a helytakarékosság is. A régi Buderus készülékek cseréje rendkívül egyszerű: a kémény a megfelelő gyári füstgázkészlettel alkalmassá tehető a GB 212 fogadására, többnyire komolyabb átépítés nélkül. A rendszert természetesen alaposan át kell majd mosni, és egyes esetekben egy megfelelő szerelvénnyel a számára nem ideális csőanyagokat (pl. réz) elektromosan el kell választani a kazántól.

A Buderus Logano plus GB 212 kitűnő választás az újonnan építkezők számára. Ugyancsak ideális választás az elégedett Buderus állókazán-tulajdonosoknak, akik a már megtapasztalt kitűnő minőséget és megbízhatóságot kívánják a mai kor technikájával párosítani, kihasználva a földgázban rejlő teljes energiát.

 

GB212_katalogus


{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.