lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 10 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Danfoss MTCV cirkulációs szelep HMV hálózatok szabályozására


danfoss_logo

Csökkenti az energia felhasználást, optimalizálja a használati melegvíz cirkulációs hálózatot. A Danfoss MTCV szelep alkalmazásával akár 6 hónapos megtérülési idő érhető el egy statikus szeleppel történő strang szabályzáshoz képest.

20120920_danfoss_MTCVA használati melegvíz-rendszerek cirkulációjának beállítása hagyományosan statikus módszerrel, vagyis fojtásokkal történik. A felszálló vezetékekben a vízhőfok megfelelő értéken tartása így csak nagy cirkulációs vízmennyiségekkel érhető el. Tekintettel arra, hogy a rendszerek fogyasztása állandóan változik, ez a módszer nem kielégítő, mert lényeges veszteségekkel üzemel az év 365 napján, napi 24 órában. A fenti problémákra fejlesztette ki a Danfoss az MTCV termosztatikus cirkulációs szelepeket. Használatukkal minden üzemállapotban kiegyensúlyozott hálózatot kapunk: a cirkulációs vezetékekben mindig csak annyi víz áramlik, amennyi a felszálló vezeték melegen tártasához, az utolsó csapolóig szükséges. A szelep alkalmazásával nagymértékben csökkenthetőek a cirkulációs hőveszteségek, a lehűlés miatti feleslegesen kiengedett vízmennyiségek. Az MTCV szelep beépíthető olyan hálózatokba is, ahol termikus fertőtlenítéssel gátolják a legionella baktériumok elszaporodását.

Legfontosabb előnyök:

  • Energia és víz megtakarítás
  • Termosztatikus kiegyensúlyozás megvalósítása
  • Megnövelt komfort
  • Programozható termikus fertőtlenítés vízhőmérséklet emeléssel
    (anti legionella funkció)
  • Melegvíz hőmérséklet folyamatos mérése CCR2 elektronikával és ESMB hőmérséklet érzékelővel

{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.