lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 3 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Új Celsius rönkégető (CR) kazánok


celsius_plussz_logo

A Celsius Rönkégető kazánok megfelelőek, családi házak, mezőgazdasági üzemek, kis gazdaságok fűtésére. A kazán alkalmas 1,1 m hosszú farönkök, gallyak, megfelelő méretűre bálázott szőlővenyige égetésére. A kazán belső kialakítása lehetővé teszi, hogy a rönk folyamatosan elölről hátrafelé égjen le szivarszerűen, amely megkönnyíti a használatot. A kazán bármely fűtési rendszerhez csatlakoztatható (radiátoros, padlófűtés, falfűtés vagy kombinált fűtés), nyitott és zárt fűtési rendszerre egyaránt köthető, 2 bar nyomásig terhelhető. 25 és 35 kW változatban kapható. A rönkégető kazánoknál a puffertároló tartály és háromjáratú szelep beépítése a fűtési rendszerbe a garancia feltétele.

Alkalmasak családi házak, és kis üzemek fűtésére

Alkalmazási terület: családi házak, kis üzemek fűtése
Felhasználható tüzelőanyagok: fa (20% nedvességtartalom alatti tűzifa), rönkfa (1,1 m hosszúságig), papírhulladék, szén
Elérhető teljesítmények: CR 25 (25 kW), CR 35 (35 kW)

A Celsius rönkégető (CR) kazánok tulajdonságai:
 • A tűztér nagy mérete (360x310 mm) lehetővé teszi, hogy akár 1,1 m hosszú farönkökkel és egyéb fahulladékkal is üzemeltethető legyen a kazán.
 • A kazán belső kialakítása azt eredményezi, hogy a parázságyra helyezett hosszú farönk vagy fahasáb elölről hátra (szivarhoz hasonlóan) ég el, megfelelő primer és szekunder levegő összehangolása esetén.
 • Bármely fűtési rendszerhez csatlakoztatható (radiátoros, padlófűtés, falfűtés, napkollektorral kombinált fűtés, gázkazánnal kombinált fűtés).
 • Magas 78-82%-os hatásfok (20% nedvességtartalom alatti fára vonatkoztatva).
 • Zárt és nyitott fűtési rendszerre egyaránt köthető kazán.
 • A tűztér 5 mm-es lemezvastagságú hőálló acélból készül.
 • Szigetelt kazán.
 • Maximum 2 bar nyomáson üzemeltethető.
 • Használati melegvíz ellátás, indirekt vízmelegítő tartálynak a rendszerbe építésével megoldható.
celsius_ronkegeto

 A kazán megfelelő üzemeltetéséhez a fűtési rendszerbe kötelezően beépítendő kiegészítők:

 • A kazán által leadott hő tárolására a fűtési rendszerhez és a kazán teljesítményéhez optimálisan méretezett puffertároló tartály rendszerbe építési szükséges. A puffertároló tartály beépítésével komfortossá tehető a fűtés, lecsökkenthető a napi tűztér utántöltések száma, esetleg elhagyható az éjszakai tüzelőanyag utánpótlás, egyenletessé tehető a lakás hőmérséklete.
 • Háromjáratú szelep rendszerbe építése kötelező, melyet szükséges a szivattyút szabályozó termosztát működésével összehangolni.
A Celsius rönkégető kazánok letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképre, amennyiben árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Celsius Plussz Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.