lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 12 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Sentinel adalékanyagok alkalmazása


sentinel_logo

A Sentinel adalékanyagok alkalmazása ma már nélkülözhetetlen pl. fűtési rendszerekben, ahol többfajta anyagú csővezeték, hőcserélő és szerelvény vesz részt a hőhordozó közeg továbbításában. Gondoskodik a rendszervíz semleges pH-járól és vízkőmentességéről. A már szennyezett, vízkövesedett rendszerek gyors tisztítására is alkalmasak, káros roncsoló következmények nélkül, a legtöbb kazángyártó engedélyező tanúsításával. Fagyvédelmi célból és napkollektoros alkalmazásra is megfelelő Sentinel adalék áll rendelkezésre.

X100

x100 A Sentinel X100 koncentrátum fejlesztése úgy történt,  hogy alkalmas legyen többcélú kezelésre, a  korrózió, a vízkőképződés, a hidrogénfejlődés és a mikroorganizmusok  növekedése megakadályozására minden közvetett típusú fűtőrendszerben, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.
   
X200
x200 A Sentinel X200 egy nem savas kémhatású termék, amelyet a központi fűtési rendszerekben lerakódott karbonát alapú vízkő feloldására fejlesztettek ki. A vízkőlerakódás a rendszerekben hatásfokcsökkenéshez, zajproblémákhoz és a kazán hőcserélőjének megrongálódásához is vezethet. Sok probléma vezethető vissza a rendszerek konstrukciójára, vagy mechanikai problémákra. Fontos ezeket ellenőrizni a vegyszeres megoldás alkalmazása előtt.
   
X300
x300

A Sentinel X300 adalékot új, és hat hónapnál nem régebben üzemelő központi fűtési rendszerek tisztítására lett kifejlesztve. Hatékonyan eltávolítja a forrasztószer maradványokat, a zsírokat, az olajos szennyeződéseket, az iszapot és a rendszer összeszerelésekor keletkező törmeléket.

 
X400
x400 Ezt a terméket régi központi fűtési rendszerek esetében ajánlott használni az iszap és a lerakódások eltávolítására. A Sentinel X400 lebontja és diszpergálja a korróziós folyamatokban keletkező törmeléket, amely nagyrészt vasoxidból áll, így az a rendszer átmosásával eltávolítható. A termék funkciója az, hogy szuszpendálja a törmeléket a vízben. A Sentinel X400 különösen alkalmazandó olyankor, amikor egy régi rendszerbe új kazánt vagy új szivattyút építenek be, vagy amikor a radiátorok hidegek, mert iszap halmozódott fel bennük.
 
X500
x500 A Sentinel X500 egy inhibitort tartalmazó, többcélú fagyásgátló adalék, amely úgy lett kifejlesztve, hogy korrózió elleni védelmet biztosítson, megakadályozza a vízkő képződését, a hidrogénfejlődést és a mikroorganizmusok növekedését minden közvetett típusú fűtőrendszerben, beleértve azokat is, amelyekben alumínium alkatrészek találhatók.
 
X700
x700 A Sentinel X700 egy stabilizált biocidot tartalmazó folyadék. Tisztítja és védi a padlófűtési rendszereket. Ezekben a rendszerekben az alacsony hőmérséklet elősegíti a baktériumok és gombák elszaporodását, ami problémát okozhat a csővezetékeknél, a tömlőknél, a szelepeknél és a hőcserélőknél. A mikrobiológiai burjánzás is kellemetlen szagokkal járhat, és a hőcserélő vagy a tömlők korrózióját okozhatja. Mindez komolyan befolyásolhatja a rendszer zavartalan és hatékony működését. A Sentinel X700 adalékot kifejezetten a padlófűtési rendszerek ilyen problémáinak elkerülése érdekében fejlesztették ki.
 
X800
x800 A Sentinel X800 Jetflo minden általánosan előforduló fémhez és ötvözethez alkalmazható, beleértve az alumíniumot is. A tisztítási művelet után leürítés, majd gondos átöblítés szükséges, valamint Sentinel X100, vagy szükség szerint X500 védőszer – inhibitor használata ajánlott.
 
R100
r100 A Sentinel R100 Solar hőátadó folyadék egy propilén-glikol alapú, tiszta, kék folyadék. Sík vagy vákuumcsöves napkollektoros hőátadó rendszerek áramlási köreiben alkalmazható a hő hatékony közvetitésére a napkollektor és a hőtároló között. A Sentinel R100 a hidraulikai kör optimális fagyás elleni védelmét is biztosítja akár mínusz 25°C-ig. A Sentinel R100-ban megtalálható speciális inhibitorok különleges védelmet nyújtanak a korrózióval és más lerakódásokkal szemben a rendszerbe épített összes fémfajta részére. A Sentinel R100 megakadlyozza a hőcserélő felületén a szennyeződés kialakulását, és a hőközlés hatásfoknak romlását. A termék speciális összetétele megakadályozza a hőbomlást, és ezzel megnöveli a folyadék élettartamát.
 
R200
r200 A Sentinel R200 egy speciálisan kifejlesztett, enyhén lúgos folyadék, melyet akár sík-, akár vákuumcsöves kollektorokat tartalmazó rendszerek tisztítására terveztek. A szoláris fűtési rendszerekben használt, hosszan tartó, magas hőmérsékletnek kitett hőközlő folyadék idővel elhasználódhat.

{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.