lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Samsung JungFrau K-sorozat - Egy lépéssel közelebb a jövőhöz


samsung_logo

A jelen lakókörnyezete elképzelhetetlen háztartási berendezések nélkül. Mindennapjaink nélkülözhetetlen részeivé válva használatuk a havi energiaköltségek egy jelentős részét kiteszi.A Samsung Electronics JungFrau készülékcsaládjának kifejlesztésével a fenti problémára megoldást kínálnak. A berendezés-kialakítás miatt dupla megtakarítás érhető el.Megtakaríthatunk akkor, amikor hsználjuk a berendezést, hiszen mind hűtési, mind fűtési üzemmódban 5,2 a készülék jóságfoka ( "K" sorozat 9000 Btu-s készülék esetében ), illetve megtakarítunk akkor amikor kikapcsolt állapotban van, hiszen a klímaberendezés alaktonikája standby üzemmódban mindössze 0,8 W/h energiát fogyaszt, szemben a hagyományos berendezések 5-7 W/h-s fogyasztásával.

samsung_klima

A másik igen jelentős fogyasztást mérséklő lehetőség a d-light funkció, melynek hsználatával működés közben nem csak az optimális komfortérzet érhető el, de jelentős, a normál hűtési üzemmódhoz képest akár 31%-os megtakarítás is.A készülékcsaládba beépített SPi légtisztító berendezés segítségével használat közben semlegesíthetők a levegőben lévő biológiai kórokozók, baktériumok, allergizáló anyagok, például akár az influenzavírusok 99,9%-át is elpusztítja.

Ha már a kényelmi funkcióknál tartunk, nagyon fontos bemutatnunk a Samsung innovatív megoldást a készülék vezérlésével kapcsolatban. A berendezésbe épített wi-fi eszköz, valamint egy Samsung "okostelefon" segítségével nemcsak otthonról, de a világ bármely pontjáról vezérelni tudjuk klímaberendezésünket. Nagyon baráti funkció az akkor, amikor a munkába menet jut eszünkbe, hogy valyon kikapcsoltuk-e a berendezést, mielőtt elindultunk, vagy akkor is, amikor egy meleg nyári napon a munkaból hazafele tartva el tudjuk indítani a klímakészüléket, és kellemesen hűvös otthon vár bennünket.

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.