lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

We have 8 guests and no members online

Keresés

Termékbemutató

WILO Yonos PICO szivattyú

WILO-logo-150

Legkorszerűbb gyártási technológia és műszaki tartalom alkalmazásával a WILO cég megalkotta a WILO Yonos PICO elnevezésű szivattyúját, amely vezető a nagyhatásfokú keringtető szivattyúk piacán, és amellyel kiemelkedő éves elektromos energia-megtakarítás érhető el.Logano plus GB 212 kondenzációs állókazán

buderus_logo_130A Buderus Logano plus GB 212 kazán családi házak többszintes épületek fűtésére alkalmazható. A kazán kis mérete és könnyű szállíthatósága révén a kazánház kialakítása egyszerű és gyors. A Logano plus GB 212 előkeveréses gázégővel rendelkezik, amelyre a kiemelkedő energiakihasználás jellemző. A bevált SAFe égőautomatika magas üzembiztonságot biztosít. A készülék tetején elhelyezkedő két állású, billenthető szabályozóegységbe közvetlenül beépíthető a már ismert RC 35 heti programozású időjárásfüggő szabályozó, és további két modul. Az intelligens szabályozónak köszönhetően a kazánra és tárolóra, továbbá a fűtési rendszerre kiterjedő fagyvédelem is beállítható. Mint a Buderus-nál már megszokott a Buderus Logano plus GB212-es sorozatú készülékekhez is különböző kivitelű és több célra is felhasználható tároló típusokat kínálnak.


Danfoss MTCV cirkulációs szelep HMV hálózatok szabályozására

danfoss_logoCsökkenti az energia felhasználást, optimalizálja a használati melegvíz cirkulációs hálózatot. A Danfoss MTCV szelep alkalmazásával akár 6 hónapos megtérülési idő érhető el egy statikus szeleppel történő strang szabályzáshoz képest.


Vitopend 111-W falkazán beépített melegvíz tárolóval

viessmann_logo_130A Viessmann Vitopend 111-W egy energiatakarékos falikazán, beépített melegvíz tárolóval. A tervezés során a nagyobb melegvíz komfortigényű lakások igényeit vették figyelembe.


Új Celsius rönkégető (CR) kazánok

celsius_ronkegetoA Celsius Rönkégető kazánok megfelelőek, családi házak, mezőgazdasági üzemek, kis gazdaságok fűtésére. A kazán alkalmas 1,1 m hosszú farönkök, gallyak, megfelelő méretűre bálázott szőlővenyige égetésére. A kazán belső kialakítása lehetővé teszi, hogy a rönk folyamatosan elölről hátrafelé égjen le szivarszerűen, amely megkönnyíti a használatot. A kazán bármely fűtési rendszerhez csatlakoztatható (radiátoros, padlófűtés, falfűtés vagy kombinált fűtés), nyitott és zárt fűtési rendszerre egyaránt köthető, 2 bar nyomásig terhelhető. 25 és 35 kW változatban kapható. A rönkégető kazánoknál a puffertároló tartály és háromjáratú szelep beépítése a fűtési rendszerbe a garancia feltétele.


Sentinel adalékanyagok alkalmazása

sentinel_logoA Sentinel adalékanyagok alkalmazása ma már nélkülözhetetlen pl. fűtési rendszerekben, ahol többfajta anyagú csővezeték, hőcserélő és szerelvény vesz részt a hőhordozó közeg továbbításában. Gondoskodik a rendszervíz semleges pH-járól és vízkőmentességéről. A már szennyezett, vízkövesedett rendszerek gyors tisztítására is alkalmasak, káros roncsoló következmények nélkül, a legtöbb kazángyártó engedélyező tanúsításával. Fagyvédelmi célból és napkollektoros alkalmazásra is megfelelő Sentinel adalék áll rendelkezésre.


Kondenzációs állókazán - Logano plus GB 212 - 15-40kW

buderus_logo_130Az intelligens spórolás művészete: hatékony megtakarítás és maximális komfort. Az energiaárak emelkedése ellen nem harcolhatunk, de a fogyasztásunkat kordában tarthatjuk! A kis méretű Buderus Logano plus GB212 éppen ebben a legnagyobb! Akár a meglévő öreg készüléket cseréli ki, akár új házat épít, látni fogja a különbséget. Az alacsonyabb havi költségek miatt kevésbé érzi majd az energiaáremelkedések hatásait. Az akár 110%-os éves hatásfokot is elérő kondenzációs technika, a napkollektorok intelligens használata, a készülékben megtestesülő számtalan fejlesztés és újítás mind az Ön érdekeit és kényelmét szolgálják. Nem pusztán egy kazánt ajánlunk, mi a hosszútávon megbízható és gazdaságos kényelemet kínáljuk!


Samsung JungFrau K-sorozat - Egy lépéssel közelebb a jövőhöz

samsung_logoA samsung Electronics által 2012-ben piacra dobott jungFrau "K" sorozat intelligens vezérlési megoldásai jól illeszkednek a cég "intelligens otthon" filozófiájába.

Buderus Logamax plus GB 012-25K kondenzációs falikazán

GB_012Most bevezető áron juthat egy kondenzációs kazánhoz, amelyet kifejezetten hagyományos, radiátoros fűtési rendszerekhez terveztek! Felújítás esetén a meglévő radiátorok cseréje nélkül használhatja ki a magasabb, legfeljebb 103%-os éves hatásfok előnyeit!


Oventrop Unibox termékismertető

oventrop_unibox„Unibox” Helyiséghõmérséklet-szabályozás és visszatérõ hõmérséklet-korlátozás padlófûtéshez.

A padlófûtés elterjedése és jelentõsége az utóbbi években tovább nõtt. Ennek számos oka van:
A hõszigeteléssel szemben támasztott követelmények fokozódásának következtében az épületek hõszükséglete egyre csökken. Olyan energiatakarékos és gazdaságos fûtési rendszernek, amelyre a komfortosság mellett egyben a kényelem is jellemzõ, kétségtelenül a padlófûtés kínálkozik jó megoldásnak.


Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.