Blanco

BLANCO Mosogatók


Blanco egyike a KONYHATECHNIKAI, KÖZÉLELMEZÉSI ÉS GYÓGYÁSZATI rendszermegoldásokat kínáló, világszerte ismert cégeknek. A Blanco különlegessége abban rejlik, hogy minden terméke kifejlesztésének elsősorban a célszerűség a mércéje, ugyanakkor eleget teszünk a magas esztétikai elvárásoknak is. Számos hazai és nemzetközi formatervezési díj bizonyítja ezt.

A mindenütt tetszésre találó KONYHATECHNIKA.

Elsősorban a naponta a konyhában tevékenykedők, és ételeket örömmel készítők igényei határozzák meg ennek a vállalati üzletkörnek a fejlesztéseit. Ezért készíti a BLANCO KONYHATECHNIKAI részlege a minden részletükben átgondolt háztartási mosogatók mellett a tetszetős és célszerű keverő csaptelepeket, valamint a praktikus hulladékosztályozó- és faritaltórúd-rendszereket is kiemelkedő minőségű anyagokból.

Miben különbözik a BLANCO a szakma más vállalataitól?

A BLANCO nemzetközi téren tevékenykedik – és nem is sikertelenül. Az 60%-os export-részarányával számos európai és tengerentúli országban szerzett magának nevet a vállalat. A BLANCO értékesítési hálózatát a sok országban működő nagyszámú forgalmazó partner, valamint három hazai értékesítő központ és nyolc leányvállalat alkotja.


blanco_logo_120

Rozsdamentes acél mosogatók
blanco_acel_001


Aligha lehet más anyagot ugyanúgy alkalmazni bármilyen konyhai környezetben, mint a nemesacélt.

Legfontosabb tulajdonságai:

 • klasszikus kortalan szépség
 • rozsdamentes
 • teljességgel hőálló
 • élelmiszerálló és higiénikus
 • folt- és saválló
 • fényálló
 • ápolása könnyű

A Blanco kizárólag csak a legkitűnőbb nemesacélt alkalmazza a legmagasabb igényekre.

ChromoDur® rozsdamentes acél

A kemény króm és a rozsdamentes acél közti szilárd kötés tartós védelem a mosogatónak, és jóval ellenállóbbá teszi a karcolásokkal és a használati nyomokkal szemben. Használat után a visszamaradt szennyeződéseket elégséges vízzel (zuhanysugárral, esetleg valamelyes mosogatószerrel) leöblíteni, és utána megtörölni.

blanco_acel_002
blanco_acel_003
Blanco Silgranit®
blanco_silgranit_001

A Silgranit® a Blanco egyedülálló alapanyaga. Kiváló, még jobb ápolási jellemzőkkel, most már az összes Silgranit® termékhez és minden színben.

Rendkívül könnyen ápolható és tartós. Az új, kiemelkedő alapanyag-tulajdonságaival a Silgranit® felülmúlja a színes társított anyagú mosogatók minden eddigi ápolási és ellenálló-képességi jellemzőjét.

Egyedülálló színazonosság. Tízféle tetszetős szín, valamennyi színárnyalatban mégy egyenletesebb felületminőség tökéletes összhangban a Blanco csaptelepeivel.

Anyagjellemzők:

A kőszerű-selymes és különösen finompórusúan zárt felület tapinthatóan kellemes kőhatást kelt.

 • felülmúlhatatlanul karcálló
 • felülmúlhatatlanul törésálló
 • hőálló 280 °C-ig
 • 100% élelmiszerálló
 • 100% saválló
 • 100% fényálló
blanco_silgranit_002
blanco_silgranit_003

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.