Ravak

RAVAK


ravak_logo

A RAVAK cég arra szakosodott, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljon a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatukban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők, mint radiátorok, világítás, stb. találhatók. Több, mint 50 országban tevékenykedünk és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata.

A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Nemcsak a hatás kedvéért gyártják, hanem elsősorban a vásárlóink igényeinek megfelelően. Ebben megerősítette Öket, hogy 2012-ben már másodszor elnyerték a Superbrands és Business Superbrands díjakat.

"Hisszük, hogy vannak dolgok, melyek évek múltán is ugyanazt az örömet nyújtják." A RAVAK legfőbb versenyelőnye a fürdőszobai koncepciók kialakítása és az egyedi méretű termékek gyártásának képessége.

ravak_001 ravak_002
ravak_003 ravak_004

RAVAK - Katalogusok

_ravak_collection_2012_hu _ravak_baterie_2012_hu _ravak_brilliant_2012_hu _ravak_cenik_2012_hu

 

Zuhanykabinok:

 A nagyon széles zuhanykabin és zuhanyajtó kínálatból biztosan sikerült választani. A hét termékcsaládunkban számtalan méret, forma, nyílásirány, szín és betétlemez közül választhat. Hagyja magát inspirálni. A zuhanykabint vagy zuhanyajtót közvetlenül a termékcsalád alapján választhatja ki, vagy a szükséges konstrukció alapján.

 supernova  pivot  blix  rapier
 Supernova  Pivot  Blix  Rapier
       
glassline  elegance  whitewater  
Glassline Elegance Whitewater  
       

Zuhanytálcák:

A zuhanykabinokhoz a zuhanytálcák és zuhanyfolyókák széles skáláját kínáljuk. Az akril zuhanytálcák közül a Kaskada vagy Galaxy sorozatból választhat, vagy a mélyülőkés Sabina zuhanytálcát, az öntött tálcák közül pedig a Galax Pro sorozatból találhat kedvére valót. Mindegyik sorozat termékei különböző méreteket, formákat és beszerelési módokat tartalmaznak. Valamennyi RAVAK zuhanytálca szifonátmérője 90 mm, melynek maximális átfolyási mennyisége 30 liter/perc. A Sabina zuhanytálca szifonátmérője 52 mm és ClickClack rendszerű szifonnal használható. A zuhanyfolyókák fedőlemeze speciális felületkezeléssel rendelkezik, ami megakadályozza a szennyeződések lerakódását. A RAVAK a zuhanyfolyókákra 25 év jótállást nyújt.

alt   alt  alt  alt
Ronda Angela Radius Aneta
       
 alt  alt  alt  alt
Elipso Perseus Modus Genta
       
 alt  alt  alt  alt
Elipso Pro Perseus Pro Genta Pro Gigant Pro
       
 alt  alt  alt  
Tosca Sabina Sabius  
       

Akrilkádak:

 

 alt alt   alt  alt
 Magnolia  Campanula  Sonata  Fresia
       
 alt  alt  alt  alt
 Nerida  Vanda  Lilia  Ecolution
       
 alt  alt  alt  alt
 Praktik  Safe  XXL  Classic
       
  
alt
  alt
  LoveStory   Avocado
       
 alt  alt
 Rosa  Rosa II.
       
  alt   alt
  BeHappy   Asymmetic
       
alt alt
Gentiana Trianqle
       

{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.