Kolpa San

Kolpa San


Közép és Délkelet Európa egyik vezető fürdőszoba berendezés gyártója vagyunk. A csúcsminőségű Kolpa san fürdőszoba-berendezések és a Kerrock összetett anyagokra rendkívüli technológiai tulajdonságai miatt vagyunk büszkék.

A Kolpa d.d. vállalat székhelye Szlovénia déli részén, Metlikán található. Közép-európai elhelyezkedésünk miatt hatékonyan el tudjuk látni értékesítési hálózatunkat, gyorsan véghez tudjuk vinni egyéb piaci tevékenységeinket. Exportorientált társaság vagyunk. Termékeink 80%-t az igényes európai piacokon értékesítjük.

A Kolpa vállalatban a gyártási és üzleti folyamatok területén is megálljuk a helyünket a világban.  Mindennapjainkban követjük a környezetbarát gyártás elveit, amin a nyersanyagok ésszerű felhasználása, a magas produktivitás és a termék jó minősége értendő.  Bizonyíték erre az ISO 14001 szabványunk.

Adományainkkal és szponzorálásainkkal részt veszünk a régió életében, javítjuk a régió életminőségét. Tudatában vagyunk annak, hogy az emberek és a környezet iránti pozitív viszonyunkkal meg tudjuk tartani, sőt növelni tudjuk a Kolpa üzleti tekintélyét Szlovéniában és külföldön is. 

Zuhanytálcák:

 

 inno  rock  boston
 Inno  Rock  Boston
     
 mambo  ska-b  swing
 Mambo  Ska  Swing
     
 rumba  alt  alt
 Rumba  Samba  Carioca
     
 alt  alt  alt
 Giga  Bebop  Dixie
     
 alt alt  alt 
 Pony Ory Bossanova
     
 alt alt 
 
 Flamenco  Malur Shag

 

  Zuhanykabinok:

 

 alt  alt alt alt
 TKK  TKP TVS TV
       
 alt  alt  alt  alt
 TP70  TP108  TVS120  TVS140
       

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.