Csaptelepek

Csaptelepek


 

mofem_logo

A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti. Vállalatunk a legmagasabb szintű minőségi követelményeket támasztó nemzetközi piacokon is kiemelt helyet foglal el. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit. Cégünk meghatározó szerepet tölt be a csoport szerelvény gyártásában, értékesítésében és logisztikájában.

Bővebben>>>

alt

A KLUDI termékeire nemcsak a kiváló minőségű anyagok, a gondos feldolgozás és a hosszantartó minőség jellemző; termékeink innovatív megoldást jelentenek a formatervezés, a funkcionalitás és a technika területén is. Ezzel a kompetenciával fektet le újabb és újabb mérföldkövet a KLUDI.

Bővebben>>>

hansa_logo

A víz a mi elemünk. Majdnem 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit. Ahogyan a víz meghatározta cégünk fejlõdését, úgy a Hansa jelentõs részt vállalt a víz útjának kialakításában, melyen ma az egészen magától értetõdõen érkezik az ön otthonába. Eredetileg a repülõgép- és az autóipar, valamint a hûtéstechnika számára gyártottunk speciális szerelvényeket, közben évtizedeken keresztül folyamatosan bõvítettük a vízzel kapcsolatos szakértelmünket.

Bővebben>>>

grohe_logo

Friedrich Grohe 1936-ban alapította meg a céget, így már hét évtizede annak, hogy folyamatosan növeljük a GROHE jóhírét páratlan minőségű termékeinkkel, egyedi designunkkal és széles körben elismert technológiai megoldásainkkal. Elért technológiai vívmányainkkal, világhírű tervezőcsapatunkkal és ígéretünkkel, hogy termékeink valóban kiállják az idő próbáját, a GROHE bizakodva néz a jövőbe.

Bővebben>>>

hansgrohe_logo

Hansgrohe - víz. A Hansgrohe tevékenységét már 100 éve ez a természeti elem inspirálja. A Hansgrohe csaptelepei, zuhanyai és lefolyói víz által biztosítanak nagyszerű lehetőséget a kikapcsolódásra és az ellazulásra. Mindennapi használati eszközök, amelyeknek azonban nem kell mindennapinak lenni.

Bővebben>>>

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.