Szaniter

Szaniter


Csaptelepekmofem_logo

A MOFÉM márkanév mindenütt a minőséget, a megbízhatóságot, és a professzionalitást jelenti. Vállalatunk a legmagasabb szintű minőségi követelményeket támasztó nemzetközi piacokon is kiemelt helyet foglal el. A MOFÉM 1994-óta a nemzetközileg elismert TEKA csoport tagja, mely 90 leányvállalatot, 34 gyárat üzemeltet világszerte és több mint 60 országban forgalmazza termékeit.  Cégünk meghatározó szerepet tölt be a csoport szerelvény gyártásában, értékesítésében és logisztikájában.

Bővebben>>>alt

A KLUDI termékeire nemcsak a kiváló minőségű anyagok, a gondos feldolgozás és a hosszantartó minőség jellemző; termékeink innovatív megoldást jelentenek a formatervezés, a funkcionalitás és a technika területén is. Ezzel a kompetenciával fektet le újabb és újabb mérföldkövet a KLUDI.

Bővebben>>>hansa_logo

A víz a mi elemünk. Majdnem 100 éve foglalkoztatja, lelkesíti, inspirálja vállalatunk dolgozóit. Ahogyan a víz meghatározta cégünk fejlődését, úgy a Hansa jelentős részt vállalt a víz útjának kialakításában, melyen ma az egészen magától értetődően érkezik az ön otthonába. Eredetileg a repülőgép- és az autóipar, valamint a hűtéstechnika számára gyártottunk speciális szerelvényeket, közben évtizedeken keresztül folyamatosan bővítettük a vízzel kapcsolatos szakértelmünket.

Bővebben>>>grohe_logo

Friedrich Grohe 1936-ban alapította meg a céget, így már hét évtizede annak, hogy folyamatosan növeljük a GROHE jó hírét páratlan minőségű termékeinkkel, egyedi designunkkal és széles körben elismert technológiai megoldásainkkal. Elért technológiai vívmányainkkal, világhírű tervezőcsapatunkkal és ígéretünkkel, hogy termékeink valóban kiállják az idő próbáját, a GROHE bizakodva néz a jövőbe.

Bővebben>>>hansgrohe_logo

Hansgrohe - víz. A Hansgrohe tevékenységét már 100 éve ez a természeti elem inspirálja. A Hansgrohe csaptelepei, zuhanyai és lefolyói víz által biztosítanak nagyszerű lehetőséget a kikapcsolódásra és az ellazulásra. Mindennapi használati eszközök, amelyeknek azonban nem kell mindennapinak lenni.

Bővebben>>>Mosogatókblanco_logo_120

Blanco egyike a KONYHATECHNIKAI, KÖZÉLELMEZÉSI ÉS GYÓGYÁSZATI rendszermegoldásokat kínáló, világszerte ismert cégeknek. A Blanco különlegessége abban rejlik, hogy minden terméke kifejlesztésének elsősorban a célszerűség a mércéje, ugyanakkor eleget teszünk a magas esztétikai elvárásoknak is. Számos hazai és nemzetközi formatervezési díj bizonyítja ezt.

Bővebben>>>teka_logo_120

A Teka név egyet jelent a megbízható minőségű konyhatechnikával az egész világon. Közel 6000 ember dolgozik világszerte azon, hogy ez a fogalom egyet jelentsen a Teka márkanévvel. A Teka termékskálája átöleli a háztartási és professzionális termékeket mind a konyhatechnika, fürdőszoba, rozsdamentes ipari tartályok és az elektronikai iparág területén.

Bővebben>>>Szaniterekalfoldi_logo

A VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország  néven folytatja tevékenységét.

Bővebben>>>duravit_logo

A Duravit név 1960 óta egyet jelent a minőségi szaniter-termékekkel. Időközben a szaniter-kerámia mellett fürdőszoba-bútort, kiegészítőket, fürdőkádakat és zuhanytálcákat, valamint hidromasszázs termékeket is gyárt a cég és leginkább a külföldi piacokon nagymértékben növelte a forgalmát.

Bővebben>>>roca

ROCA - ma már hazánkban is fogalom ez a név. Nem véletlen, hiszen Európa legnagyobb szaniter gyártójáról beszélünk. Termékválasztékában szinte minden megtalálható, ami a fürdőszobához tartozik, legyen az akár hagyományos vagy extravagáns.

Bővebben>>>Kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinokalt

Termékkínálatát a folyóka rendszerek mellett az új piaci kihívásoknak megfelelően fokozatosan más, pl. korrózió- és saválló agyagokból, újrafeldolgozható műanyagokból készülő termékcsaládokkal bővítette, melyek az ACO cégre jellemző rendszermegoldások fontos építőkövévé váltak az elmúlt évtizedekben.

Bővebben>>>huppe_logo

A "HÜPPE" név egyet jelent Európa legelső zuhanykabin gyártójával: az akkor árnyékolástechnikával és mobilfalak gyártásával foglalkozó cég 1970-ben készítettel el az első, amerikai minta honosításával létrehozott, zuhanykabinját. Az ezt követő időkben számos szabadalommal védett újdonság született meg a HÜPPE műhelyeiben.

Bővebben>>>kolpa_san_logo

A Kolpa vállalatban a gyártási és üzleti folyamatok területén is megálljuk a helyünket a világban.  Mindennapjainkban követjük a környezetbarát gyártás elveit, amin a nyersanyagok ésszerű felhasználása, a magas produktivitás és a termék jó minősége értendő.  Bizonyíték erre az ISO 14001 szabványunk.

Bővebben>>>ravak_logo

Az egyéb gyártókhoz képest a RAVAK az utolsók közé tartozik, kik elkezdték a kádgyártást, azonban ennek köszönhetően a legmodernebb technológiát sikerült beszereznie a gyártáshoz, mely garantálja a magas minőséget.

Bővebben>>>
Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.