lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 13 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Klímatechnika

Klímatechnika


Légkondicionálók működési elve:

Alapelvét tekintve minden klímaberendezés azonos, és megegyezik a háztartási hűtőgép működésével. A körfolyamatban az egyik oldalon a levegő hőt von el, átadja egy hőhordozónak (hűtőközeg), és a másik oldalon a hűtőközeg leadja a hőt a levegőnek.

  • A kompresszor elszívja a gáz halmazállapotú hűtőközeget és összesűríti azt. A kompresszor kilépő oldalán a hűtőközeg nagy nyomású és magas hőmérsékletű gőz lesz.
  • A forró és összesűrített hűtőközeg egy hőcserélőben (kondenzátorban) hűl le, azáltal, hogy egy ventilátor hidegebb levegőt fúj a kondenzátoron keresztül. A hőmérséklet lecsökkenése következtében, az addig gőz halmazállapotú hűtőközeg, cseppfolyóssá válik.
  • A folyékony hűtőközeget egy speciális kapilláriscsövön keresztül átáramoltatják. A hűtőközeg ennél a gyors nyomás és keresztmetszet változásnál párologni kezd, és hőt von el a környezetéből. A folyamatot erősíti, hogy a párolgás egy hőcserélőben történik, melyen egy ventilátor meleg levegőt áramoltat keresztül, és így a levegő az elvont hőt átadja a hűtőközegnek.
  • Majd a gáz halmazállapotú hűtőközeget a kompresszor elszívja, és a körfolyamat kezdődik előröl.

A hőszivattyús klímaberendezéseknél egy speciális szelep által felcserélhető a hőcserélők funkciója, így az elpárologtató kondenzátorként működik és fordítva. Az ilyen berendezéseknél a funkciók felcserélésével (kimondottan költségtakarékos módon) fűteni is lehet.


Cégünk a következő gyártók klímaberendezéseit forgalmazza.

lg_logo1958. évi megalakulása óta az LG Electronics cég a háztartási készülékek, rádiók és televíziók gyártásában szerzett műszaki szakértelmének köszönhetően úttörő szerepet játszik a fejlett digitális eszközök korának megteremtésében. Az LG Electronics számos új termékkel jelent meg a piacon, új technológiákat alkalmazott a mobil készülékek és digitális televíziók gyártásában a 21. században is, és folyamatosan erősíti világpiaci pozícióját.


electrolux_logoAz Electrolux a világ legnagyobb háztartási és professzionális készülékeket gyártó vállalatainak egyike, amely évente 40 millió terméket értékesít a vásárlóknak a világ 150 országában. Átgondolt formatervezésű innovációkra összpontosítunk, amelyek a vásárlóink kiemelkedő intuícióin alapulnak, megfelelve ezzel a vásárlók és a professzionális felhasználók valódi igényeinek.


dakini_logo1924 Akira Yamada úr Osakában megalapítja a Daikin Industries Ltd-t. Azokban az időkben a vállalat tevékenysége elsősorban a repülőgépekben használatos fűtőcsövek gyártására irányult. A japán anyavállalattól érkező befektetéseknek, valamint kutatás-fejlesztési támogatásnak köszönhetően a Daikin Europe a kontinens leghaladóbb légkondicionálók gyártásával foglalkozó komplexummá növi ki magát, és a légkondicionáló piac kereskedelmi és lakossági szektorának elismert vezetője lesz.


midea_logoAz 1968-ban alakult kimondottan a háztartási készülékekre specializálódott Midea cégcsoport mára az egyik legnagyobb kínai export bázisként van jelen az élet minden területén. Midea rendelkezik a legnagyobb termelési kapacitással a légkondicionáló, mikro-, és háztartási gépek és konyhai eszközök gyártói között. Fő termékei a lakossági és kereskedelmi légkondicionálók, mosógépek, hűtőszekrények, mosogatógépek és számos háztartási berendezés.


Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.