lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Viessmann kazán újdonság

A kazán különlegessége, hogy a burkolata alatt egy precízen megtervezett rendszer rejtőzik. A háztartási berendezések szabvány szélességével megegyező (60 x 90 x 48 cm) méretű berendezést egy 50 literes saválló nemesacél melegvíztárolóval szerelték fel; ez első olvasatra nem tűnik túl nagynak, mégis a mögötte lévő technikának köszönhetően folyamatosan nagy mennyiségű (18 liter/perc) melegvíz előállítására alkalmas.

Magában foglalja a tárolós és az átfolyós melegvíz készítés előnyeit is: ha megnyitunk egy melegvíz csapot, akkor a teljesen felfűtött tároló miatt azonnal melegvíz érkezik a kazánból, és hogy a melegvíz ne fogyjon ki, a kazán azonnal elkezdi a tárolóban a melegvíz pótlását. Szintén a tárolós rendszer előnye, hogy egyszerre két csapnál is lehet melegvizet venni, nem kell attól tartani, hogy kiugrik a másik a zuhany alól, ha valaki rányitja máshol a vizet.

A nagy melegvíz teljesítményhez teljesítmény is kell, ezért a fűtési üzemben 24 kW-os kazán melegvíz készítés közben 30 kW teljesítményen üzemel. Ezzel ez a kis kompakt berendezés több melegvizet tud szolgáltatni, mint egy hagyományos 24 kW-os kazán egy alá helyezett 120 literes tárolóval. Amire viszont ennél a konstrukciónál oda kell figyelni, hogy nagy vízkeménységű helyen, ahol a kombi kazánok is nagyfokú vízkő képződés miatt nem kellően üzembiztosak, ott ennek a kazánnak a beépítése sem ajánlott.

visman_03_11

Gondozásmentes tároló

A Vitopend-111-W falikazán melegvíz tárolója saválló nemesacélból készült, alapanyaga miatt karbantartást nem igényel, szemben a hagyományos zománcozott tárolókkal, melyeknél a tároló korrózió elleni védelmét szolgáló magnézium-anódot rendszeresen ellenőrizni kell, szükség esetén pedig cserélni. Ez utóbbit pedig mind a felhasználók, mind a készülékeket karbantartó szakemberek gyakran elfelejtik, ami gyakran a tároló kilyukadásához vezet.

A fehér doboz esztétikája

Fűtéskorszerűsítés esetén egyáltalán nem mellékes kérdés a helyigény illetve az esztétika. A Vitopend-111-W falikazán nemcsak belül precíz, mérete és esztétikája is alapos konstruktőri találékonyságot képvisel. Küllemében a hófehér háztartási gépekhez hasonlít, a bekötési csövek igény esetén esztétikusan eltakarhatók, s mivel a víztároló a kazánban, a burkolat alatt található, körülbelül egy mosógépnyi hely szabadul fel a kazán alatt a lakás használója számára.

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.