lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Buderus ICOM távvezérlő rendszer

buderus_logo_130

Mindannyiunk szereti otthonát biztonságban tudni. A modern riasztó rendszerek kielégítő megoldást biztosítanak otthonaink távfelügyeletére, hiszen egy okosabb riasztó központ a fény és hangjelzésen kívül, már telefonhívással is tud figyelmeztetni a nem kívánt behatolókra. A fűtéstechnikában erre eddig csak korlátozott lehetőségek álltak rendelkezésre. A Buderus I-COM rendszere új megoldást hoz a piacra mellyel egy okos telefon segítségével (jelenleg Apple termékek) otthonunk fűtési rendszere már „kezünkben hordozható”
.201303051314430.icomtermk

Ismertetés

Az otthon biztonsága életünk egyik legfontosabb tényezője. A modern riasztó rendszerek kielégítő megoldást biztosítanak otthonaink távfelügyeletére, hiszen egy okosabb riasztó központ a fény és hangjelzésen kívül, már telefonhívással is tud figyelmeztetni a nem kívánt behatolókra. A fűtéstechnikában erre eddig csak korlátozott lehetőségek álltak rendelkezésre.A mobil internet és az okos telefonok elterjedése új irányt mutat a házi távfelügyelet elterjedésének. A Buderus az I-COM rendszer segítségével kíván az eddigieknél komplexebb rendszert biztosítani a biztonságot kereső ügyfelek részére. Az I-COM egy megfelelő okos telefon segítségével a nap bármely szakában, a világ minden pontjáról lehetőséget biztosít arra, hogy rendszerünket kézben tarthassuk. A fűtési körök beállítása és üzemmód lekérdezési lehetősége, valamint a meleg víz hőmérsékletének és időpontjainak beállítási lehetősége, minden eddiginél nagyobb nyugalmat tesznek lehetővé, így elkerülhető az, hogy jól megérdemelt téli szabadságunk alatt egy esetleges gázkimaradás, vagy meghibásodás miatti leállás kárt tegyen költségesen kialakított rendszerünkben.

Hogyan is működik mindez?

Mivel internetről van szó a rendszerben helyet kell, hogy kapjon egy nagy teljesítményű és a legmagasabb biztonsági igényeket is kielégítő szerver, amit a Buderus biztosít. A szerver biztonsága az internetes bankok biztonságával egyenértékű. A gázkészülék alatt elhelyezett kapcsolómodul biztosít összeköttetést a ház routerével, egy hálózati vezetéken keresztül. Ha az épületben található wi-fi hálózat, akkor mobilhálózattól függetlenül is beavatkozhatunk a fűtés működésébe. Az I-COM kapcsolómodulja és a telefonra telepített alkalmazás frissíti magát az internetről. Az év végéig érkező frissítések további platformok használatát teszik majd lehetővé.

A Buderus rendszere egy egyszerű alkalmazás és egy kiegészítő kapcsolómodul használatával 2012 októberétől képes ezt a rugalmasságot nyújtani, mindazon ügyfelei számára akik RC időjárás és helyiség hőmérséklet szabályozókat használnak.


{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.