lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Praktikus ötletek fürdőszobai megoldásokhoz - RAVAK -

A RAVAK kínálatát folyamatosan bővítve ma már az első termékeken, a zuhanykabinokon, akril zuhanytálcákon és design-tervezett akril fürdőkádakon kívül, hidromasszázs rendszereket és paneleket, öntött műmárvány zuhanytálcákat és mosdókat, csaptelepeket, fürdőszobai környezetbe tervezett világítótesteket, fürdőszobabútorokat gyárt és forgalmaz.


A RAVAK termékkínálata a fogyasztói igényeknek és a termékek árfekvésének megfelelően több kategóriába sorolható. Így mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő kádat, zuhanykabint, zuhanytálcát, bútort, világítást, mosdót, csaptelepet! A RAVAK a termékeit hosszú távra, akár 30 év garanciával kínálja a vevőknek. Mind az újdonságok, mind a már meglévő termékkínálat tekintetében a RAVAK kulcsszavai a praktikum és a design. A RAVAK 2012-es újdonságai
A RAVAK immár 7 különféle megoldású zuhanykabin-családot gyárt, a 2012-es év újdonsága a SmartLine és a rendkívül exkluzív Brilliant. További újdonság a Vanda II, a Campanula II és a NewDay akrilkád, a Classic 1300 duplamosdó és bútor, a Classic Mini kézmosók bútorokkal is és az OVO-B ülőke. A RAVAK minőséget képviselő csaptelepek 2012-ben további termosztátos csaptelepekkel, süllyesztett csaptelepekkel és falsík alatti egységgel (R-Box) bővültek.

RAVAK zuhanykabinok és kádak
ravak_zuhanykabinok_kadak

RAVAK fürdőszobabútorok
ravak_furdoszobabutorok

A RAVAK termékekről bővebben olvashat, ha a hír alatti termékképekre kattint, amennyiben árajánlatot, egyéb információt vagy katalógust szeretne kérni a RAVAK Hungary Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.


{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.