lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

We have 12 guests and no members online

Keresés

Hírek

Buderus ICOM távvezérlő rendszer

201303051314430.icomtermkMindannyiunk szereti otthonát biztonságban tudni. A modern riasztó rendszerek kielégítő megoldást biztosítanak otthonaink távfelügyeletére, hiszen egy okosabb riasztó központ a fény és hangjelzésen kívül, már telefonhívással is tud figyelmeztetni a nem kívánt behatolókra. A fűtéstechnikában erre eddig csak korlátozott lehetőségek álltak rendelkezésre. A Buderus I-COM rendszere új megoldást hoz a piacra mellyel egy okos telefon segítségével (jelenleg Apple termékek) otthonunk fűtési rendszere már „kezünkben hordozható”.


MOFÉM TREND2 Csaptelep család

Trend2_designA Trend csaptelep család 15 éves jubileumát modellváltással ünnepli a MOFÉM, mely a Trend2  nevet viseli. A név megmarad, de a család minden porcikájában megújul. A változások olyan jelentősek, hogy gyakorlatilag egy teljesen új csaptelepről beszélhetünk Trend2 néven.
Új szabályok a keringető szivattyúkról!

grundfos-ups2013. január 1-től új szabályok lépnek életbe a keringető szivattyúkra vonatkozóan. Az EuP (Energy-using Products) előírás csak a legenergiahatékonyabb szivattyúk árusítását engedélyezi. Tehát az új évtől csak A energiabesorolású szivattyúk vásárolhatók meg a gépészeti szakkereskedésekben.

Praktikus ötletek fürdőszobai megoldásokhoz - RAVAK -

ravak_logoA RAVAK kínálatát folyamatosan bővítve ma már az első termékeken, a zuhanykabinokon, akril zuhanytálcákon és design-tervezett akril fürdőkádakon kívül, hidromasszázs rendszereket és paneleket, öntött műmárvány zuhanytálcákat és mosdókat, csaptelepeket, fürdőszobai környezetbe tervezett világítótesteket, fürdőszobabútorokat gyárt és forgalmaz.


Energia pályázat 2012

Megjelent az új fűtéskorszerűsítési pályázat !!!

Minden Fűtéskorszerűsitési beruházáshoz 40% állami támogatás, melyet cégünk megelőlegez önnek.

Csak a 60% kell kifizetnie a többi a mi dolgunk és kap egy kulcsrakész rendszert!

Az energetikától a pályázatíráson keresztül a teljes kivitelezést egy kézből megkapja.

20 éves szakmai múltú cégünk 100% garanciát ad!

Regisztráljon vagy kérjen ajánlatot a rendszerünkben és kollégáink keresni fogja a továbbiak miatt.

06 30/ 777 8844

www.energiapalyazat.hu

Construma 2012


Öntözőrendszer Tavaszi újraindítása

toro_ontozsAhogy közeledik a tavasz, a fagyok elmúltával az öntözőrendszereket újra be kell üzemelni. Az újra indításra fordítsunk nagy odafigyelést, mert meghatározza az egész évi működést. Ha a tél előtti leállást gondosan végeztük el, akkor nem kell tartanunk az esetleges időjárás okozta károktól, meghibásodásoktól. Újra indításnál minden rendszernél vannak azonos műveletek, amelyet el lehet és kell végezni tavasszal.


A Wolf házhoz jön!

wolf_logoFebruárban indul a Wolf nagyszabású, országjáró bemutató körútja, amelynek keretében stratégiai partnereikkel karöltve mutatjuk be a legújabb fejlesztéseiket. Ebben segítségükre lesz egy – a német anyacégtôl kapott – demo-mobil, amelynek mozgó kiállítóteremmé átalakított rakterében tekinthetik meg az érdeklôdôk a Wolf termék kínálatának keresztmetszetét, és EZT MOST SZÓ SZERINT KELL ÉRTENI!

2012.március.21.
Szigetszentmiklós, Angazo Kft.


Az új Buderus síkkolektor, a Logasol SKN 4.0

buderus_logo_130 A Buderus jelenlegi termékkínálatában szereplő SKN 3.0 típusú termékcsalád megújul. Az új SKN 4.0 termékcsalád a napkollektorok új generációját jelenti. A szálerősítéses, nagy teherbírású kompozit anyagból készült kollektor ház egyedi kialakítása egyszerűbbé és könnyebbé teszi a szerelést. A 2,37 m² bruttó felületű napkollektorok súlya mindössze 40 kg, így a kereten kialakított markolati helyeknek köszönhetően könnyen és biztonságosan mozgatható szerelés közben.


Hidraulikus váltó alkalmazása fűtési rendszereknél

hidabr7Lakásoknál és családi házaknál a korszerű fűtési megoldások mind gyakrabban alkalmazzák, az ún. "vegyes" fűtési rendszereket, azaz padlófűtést és radiátoros fűtést is. Így ki tudjuk használni a sugárzó fűtés, padlófűtés kellemes hőérzetét, valamint a kis vízterű lapradiátorok dinamikusabb hőleadási tulajdonságát is. Ez ma már általános elvárás, de a megvalósításához már előre gondolni kell a fűtési rendszer helyes hidraulikai kialakítására. Mire figyeljünk ilyen helyzetben?


Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.