Radiátorok

Radiátorok


Az acéllemez lapradiátorokat – a hőteljesítményükhöz viszonyított – alacsony áruknak és diszkrét megjelenésüknek köszönhetően igen elterjedten alkalmazzák Európa minden országában. Nem véletlen, hogy az acéllemez lapradiátorok részesedése a legnagyobb Európa szerte. Térhódításuk nem csak alacsony áruknak köszönhető, a gyártók és fejlesztők is sokat tettek azért, hogy a külcsín és a funkció is vonzóvá tegye termékeiket. A hagyományosnak mondható kivitelűek mellett már találkozhatunk – a magyar piacon is – változatos és ugyancsak esztétikus megoldásokkal is. Ilyenek például a beépített vagy más néven rejtett szelepes radiátorok, amelyeknél a szelepoldalon (jobb vagy bal) alul található a csatlakozásipont, de vannak már olyan termékek is melyeknél középen alul van a csatlakozás. Egyes változatoknak a frontlapja síkfelületű. A színválaszték is bőséges; van olyan magyarországi gyártó, aki a termékeit sokféle RAL és szaniter színben is kínálja.Léteznek teljesen univerzális radiátorok is. Ilyen például az úgynevezett T6-os modell, amelynek csatlakozása középen alul található. A csatlakozás és a szelepek alig észrevehetők. Egy csatlakozáshoz 662 féle radiátor csatlakoztatható. Ez utóbbi radiátor abban az esetben is megoldási lehetőséget biztosít tervezőnek, kivitelezőnek, de még a megrendelőnek is, ha tisztázatlan a fűtendő helyiség funkciója, és emiatt ismeretlen teljesítményű, típusú és méretű radiátorhoz kell csatlakozni a fűtési csövekkel. A szelepes radiátorokhoz hasonlóan szerelésük sablonnal is lehetséges, és így nem szükséges idejekorán megvásárolni, festés miatt leszerelni, tárolni illetve újra felszerelni a fűtőtesteket. Kicsit drágábbak ugyan, de a szerelési díj és a bizonytalanság csökken. És még egy érv, ami az ilyen univerzális radiátorok mellett szól. Az évtized vége felé a kondenzációs kazánok térhódítása várható, ami nagyobb felületű fűtőtesteket igényelhet. Akik már most gondolnak erre és T6-os modellt választ, a radiátorkötések átalakítása nélkül cserélheti nagyobbra radiátorát.

 

Cégünk a következő radiátor gyártók termékeit forgalmazza:

• Minden Technik Therm lapradiátor a TS EN 442 minőségi standard szerint készült.
• A radiátoron belül az egyes hősugárzó részek közvetlenül a vízáramlásra vannak rákötve, így az a lehető legmagasabb hőteljesítményt biztosítja.
• Minden radiátort 10 bar nyomásra teszteltek.
• A praktikus, levehető felső fedelének köszönhetően könnyen tisztítható.
• A Technik Therm lapradiátorokra 10 év garancia érvényes (a feltételeket a jótállási jegy tartalmazza)
• A radiátorok felszíne zsírtalanítás és vasfoszfát felszínkezelési eljárásokkal van tisztítva és előkészítve a festésre
• A radiátorok kétrétegű festést kapnak: a mártó eljárással felvitt alapozó rétegeet elektrosztatikus eljárással 220 °C-on beégetett műanyag porfestés követi. Az epoxi felületkezelés folyékony festékbe merítve biztosítja a magas fokú védelmet. A bevonat színe fehér RAL 9016.
• Típustól függően 300, 500, 600 és 900 mm magassági és 400-3000 mm szélességi méretek között gazdag méretválasztékban kínálunk radiátorokat.

 vogelnoot_logo  A Vogel & Noot Ornis típusú acéllemez lapradiátorok szivattyús melegvízfűtési rendszerekben alkalmazhatók, legfeljebb 10 bar üzemi túlnyomásig és 110 °C üzemi hőmérsékletig, a hazai fűtőtestekre előírt minőségű fűtővízzel üzemeltetve. Az ORNIS típusú kompakt radiátorok a működés tiszta formáját képviselik és további előnyük, hogy könnyen tisztíthatók, mivel a felső burkolat gyorsan leszerelhető. A cserélhető színes díszpántok segítségével Ön utólag is egyéni jelleget kölcsönözhet a radiátoroknak, amelyben a RAL- és szaniter színek széles választéka egyéniséget a lakótereknek. Az ORNIS kompakt radiátorok 4 x 1/2" belsőmenettel rendelkeznek.
dunaferr_logo

Az Dunaferr acéllemez-, tagos-, lap-, és csőradiátorok a melegvizes fűtési rendszerek hőleadó elemei, amelyek max. 110 Celsius-fok hőmérsékletű melegvízzel alkalmazhatóak. A radiátor termékek tervezési, gyártási és értékesítési tevékenységét az EN ISO 9001:2000 minőségirányítási és MSZ EN 14001:1997 környezetirányítási szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszerek keretei között végezzük.

 thermokraft_logo

A ThermoKRAFT acéllemez lapradiátorok a legjobb minőség biztosítása érdekében minden lapradiátorunk négylépcsős minőségellenőrzési folyamaton esik át, és szigorúan tesztelik őket az európai EN442 radiátorgyártási szabvány szerint. A gyártósor végén minden egyes darab vízzáróságát egyenként tesztelik 10 bar nyomás alatt, hogy meggyőződjenek a termék kifogástalan műszaki állapotáról.

 

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.