Kazánok

Kazánok


Az Ön hőtermelő /kazán, cirkó/ készülékének kiválasztásához néhány információra van szükség:

  • Kombi v. fűtő     /azaz használati melegvíz készítés benne legyen-e/
  • Ha kombi, azaz melegvíz készítés is kell, akkor az átfolyós rendszerű v. tárolós rendszerű legyen
  • Füstgáz elvezetés módja /turbó parapetes, kondenzációs/
  • Elhelyezése /álló v. fali kazán/
  • Teljesítmény a fűtendő épületre meghatározva (kb. nm / 6-10 =  ? kW)
    /Új jó hőszigetelésű épületnél akár 240 nm -ig = 24 kW/

A fenti kérdésekre való válaszok birtokában már ki tudja választani az önnek megfelelő kazánt katalógusainkból. Ha mégsem, kérje szaküzleteinkben dolgozó szakemberek segítségét.


buderus_logo_130 Míg mi ma is hiszünk az öntöttvasban, mint kazán-alapanyagban, addig a piac a falikazánok irányában fejlődött tovább. Fel kellett tehát vennünk a versenyt ezen a téren is, ahol a Buderusnak kevésbé voltak tradíciói. A 2008-as évben már több mint 1800 db kondenzációs falikazán értékesítésével a Buderus itt is felzárkózott a vezető márkák közé. Sőt…

Bővebben >>>
 
wolf_logo A WOLF gyártmányú berendezések széles választéka ideális megoldásokat kínál új építkezésekhez, vagy felújításokhoz. A berendezések szabályozásai valamennyi komfort-igény kielégítésére alkalmasak. A készülékek könnyen kezelhetôek, hosszú élettartamúak és energiatakarékosak. A napenergiát hasznosító berendezések könnyen beépíthetôek meglévô mûködô rendszerekbe. Valamennyi WOLF készülék egyszerûen és gyorsan szerelhetô, karbantartása szervizbarát.

Bővebben >>>
 
viessmann_logo_130

A Viessmann családi vállalkozás immár három generáció óta kötelezi el magát a fűtéshez és vízmelegítéshez szükséges hő komfortos, gazdaságos és környezetkímélő előállítása mellett. Innovatív fejlesztéseinek és műszaki megoldásainak köszönhetően a Viessmann újra és újra mérföldköveket állít, amelyek a vállalatot az egész iparág technológiai úttörőjévé és ösztönzőjévé teszi.

Bővebben >>>

 
vaillant_logo_130

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , - 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n - keresztül elégítjük ki a helyi igényeket.

Bővebben >>>

 
   
 saunier_duval_logo

Egy tradíciókban gazdag világcég életében néhány év csupán egy pillanat, de úgy érezzük, hogy a Saunier Duval eddigi magyarországi pályafutását is a cég egyik emlékezetes és eredményes időszakává tettük. Partnereinkkel közösen olyan alapokat sikerült leraknunk, amelyek jó eséllyel hordozzák magukban a Saunier Duval magyarországi piaci jelenlétének és tradícióinak hosszú távú megteremtését is.

Bővebben>>>

 
immergaz_logo_130

Cégünk már 45 éve magas minőségű, gázkazánokat gyárt, és hatékony rendszermegoldásokat kínál az érdeklődőknek. Nagy hangsúlyt fektetünk kiegészítő szolgáltatásainkra, hogy Ön kényelemmel és megelégedéssel használja termékeinket.

Bővebben >>>

ariston_logo_130

Több mint 40 éve otthonaink kényelme szolgálatában 1960-ban megszületik az ARISTON márkanév, amelyet az elkövetkező évtizedekben fürdő kádak, forróvíztárolók, fali kazánok és újabban légkondicionáló berendezések is viselnek. Okos és szerencsés választás volt, mert így a Merloni vállalat gazdagabb szerepkörben tűnhetett ki a fogyasztók számára.

Bővebben>>>

beretta_logo_130

A Beretta, a hagyományainak megfelelve néz a világ állandó változásai elé, eközben megőrzi értékeit és saját elhivatottságát a háztartási fűtés területén. Azért, hogy válaszolhasson a szükséges műszaki fejlesztési igényekre, a know how-nak és a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával.

Bővebben>>>

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.