Fűtéstechnika

Fűtéstechnika


Kazánok:

A fűtésünk alapját a kazán adja. A kazán helyes kiválasztásánál nemcsak kényelmi szempontjaink számítanak, hanem a fűtési rendszerünk felépítése is. Cégünk által forgalmazott kazánok:


buderus_logo_130 Míg mi ma is hiszünk az öntöttvasban, mint kazán-alapanyagban, addig a piac a falikazánok irányában fejlődött tovább. Fel kellett tehát vennünk a versenyt ezen a téren is, ahol a Buderusnak kevésbé voltak tradíciói. A 2008-as évben már több mint 1800 db kondenzációs falikazán értékesítésével a Buderus itt is felzárkózott a vezető márkák közé. Sőt…

Bővebben >>>
viessmann_logo_130

A Viessmann családi vállalkozás immár három generáció óta kötelezi el magát a fűtéshez és vízmelegítéshez szükséges hő komfortos, gazdaságos és környezetkímélő előállítása mellett. Innovatív fejlesztéseinek és műszaki megoldásainak köszönhetően a Viessmann újra és újra mérföldköveket állít, amelyek a vállalatot az egész iparág technológiai úttörőjévé és ösztönzőjévé teszi.

Bővebben >>>

vaillant_logo_130

A Vaillant márka termékei 1904 óta kaphatók Magyarországon. Kezdetben a németországi gyár közvetlenül látta el a magyar piacot, 1992 óta viszont a Vaillant-csoport saját leányvállalatán, a Vaillant Hungária Kft.-n , - 2006. július 1. óta a Vaillant Saunier Duval Kft.-n - keresztül elégítjük ki a helyi igényeket.

Bővebben >>>

termomax_logo_130

A TERMOMAX típusú készülékek fejlett európai normák szerinti tervezési módszerekkel kerültek kifejlesztésre. Ezek úgy határozzák meg a gázfűtőkészülékek kialakításának rendszerét, hogy az energia ésszerű felhasználását szolgálja, javítsa a különböző felhasználói igényekhez történő igazodás feltételeit, biztosítsa a kézenfekvő elsődleges energiaforrások felhasználását, a kívánt szolgáltatás és életminőség eléréséhez.

Bővebben >>>

 saunier_duval_logo

Egy tradíciókban gazdag világcég életében néhány év csupán egy pillanat, de úgy érezzük, hogy a Saunier Duval eddigi magyarországi pályafutását is a cég egyik emlékezetes és eredményes időszakává tettük. Partnereinkkel közösen olyan alapokat sikerült leraknunk, amelyek jó eséllyel hordozzák magukban a Saunier Duval magyarországi piaci jelenlétének és tradícióinak hosszú távú megteremtését is.

Bővebben>>>

 
immergaz_logo_130

Cégünk már 45 éve magas minőségű, gázkazánokat gyárt, és hatékony rendszermegoldásokat kínál az érdeklődőknek. Nagy hangsúlyt fektetünk kiegészítő szolgáltatásainkra, hogy Ön kényelemmel és megelégedéssel használja termékeinket.

Bővebben >>>

ariston_logo_130

Több mint 40 éve otthonaink kényelme szolgálatában 1960-ban megszületik az ARISTON márkanév, amelyet az elkövetkező évtizedekben fürdő kádak, forróvíztárolók, fali kazánok és újabban légkondicionáló berendezések is viselnek. Okos és szerencsés választás volt, mert így a Merloni vállalat gazdagabb szerepkörben tűnhetett ki a fogyasztók számára.

Bővebben>>>

beretta_logo_130

A Beretta, a hagyományainak megfelelve néz a világ állandó változásai elé, eközben megőrzi értékeit és saját elhivatottságát a háztartási fűtés területén. Azért, hogy válaszolhasson a szükséges műszaki fejlesztési igényekre, a know how-nak és a negyven éves vezető szerepnek köszönhetően kibővítette termékeit és szolgáltatásait az új technológiák és a megújuló energiák felhasználásával.

Bővebben>>>


Napenergia:

A Nap a maga nemében egyedülálló energiaforrás. Nem csak kimeríthetetlen és ingyen hozzáférhető, hanem környezetbarátabb is minden más, az emberiség által elérhető energiafajtánál.

buderus_logo_130 greentechnic_logo    

>>> Ugrás a "Napenergia" oldalra <<<


Geotermikus Energia:

 

A geotermikus hőszivattyú a korszerű és intelligens épület olyan monovalens hőközpontja lehet, mely egy készülékben biztosítja az téli fűtés hőigényét és nyári hűtési teljesítmény szükségletét, használati melegvizet is termel és nem igényel külön segédberendezést (pl. gázkazán).

>>> Ugrás a "Geotermikus Energia" oldalra <<<


Szerelvények:

Szerkesztés alatt... 

img Meibes

 

 

Radiátorok:

szerkesztés alatt...

Konvektorok:

szerkesztés alatt...

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.