Szerszám

Szerszám


Jelenleg a szerszámok nagy részét csak rendelésre tartjuk. Cégünk nem csak kézi szerszámok hanem kézi kisgépek rendelését is szívesen fogadja. Rendelésre a szállítási határidő akár aznap is lehetséges, de max 1-2 napon belül.

Kézi szerszámok:

Rendelését most megteheti interneten keresztül is a kézi szerszámok esetén www.aszerszam.hu webáruházunkban. Itt rengetek termékünk rövid leírását is megtalálják. Cégünk üzleteiben két féle szerszámgyártó termékeit tartja amelyről egy rövid leírást készítettünk:


 rothenberger_logo

A vállalat - az 1949-ben alapított ROTHENBERGER cég - több mint 50 éve foglalkozik az újszerű és technológiai szempontból igényes termékek előállításával. A ROTHENBERGER cég által a fitting nélküli csőszereléshez 1967-ben kifejlesztett R-system valósággal forradalmasította a korszerű szerelési technikát. A világszerte több, mint 50 ROTHENBERGER leányvállalat tevékenységének összehangolását és irányítását a vállalatcsoport németországi központja végzi. Évenként több mint 28 millió kiváló minőségű szerszám kifejlesztését, előállítását és forgalmazását hajtja végre a cég több, mint 1500 munkatársa. A stabil tulajdonosi szerkezet, a nagy tőkeerő és a ROTHENBERGER teljesítményben érdekelt munkatársai jelentik azt az alapot, amely biztosítékul szolgál a vállalatcsoport dinamikus fejlődéséhez.

rothenberger_img01 Fitting szerszámok - Vörösrézből, alumíniumból, lágyacélból és rozsdamentes acélból készült csövek szerelési és javítási munkáihoz.
 rothenberger_img02 Préstechika és ötrétegű csövek - A többrétegű csövek megmunkálásához a ROTHENBERGER teljes választékot kínál: a préselés, vágás, sorjátlanítás, kalibrálás és hajlítás.
 rothenberger_img03 Csőszerelő és szerelvényező szerszámok - A profi ROTHENBERGER fogók, csavaró, szerelő és vágószerszámok, valamint a mobil felhasználást biztosító satuk és munkapadok a kemény mindennapi munkában.
 rothenberger_img04 Ellenőrző és mérő technika - ROTHENBERGER cég a felhasználók igényeihez alkalmazkodó rendszereket kínál, amelyek segítségével megbízhatóan és biztonságosan, a felhasználó érdekeit figyelembe véve megoldhatóak a naponta növekvő számban jelentkező mérési és ellenőrzési feladatok.
 rothenberger_img05 Forrasztás- és hegesztéstechnika - A professzionális forrasztókészülékekkel a magas lánghőmérsékletnek és a hosszú égési időtartamnak köszönhetően a ROTHENBERGER cég lehetővé teszi a szerelők számára a szakszerű, egyúttal gyors és biztonságos lágy- és keményforrasztást
 rothenberger_img06 Cső és csatornatisztítás - A ROTHENBERGER cég egyetlen forrásból kínálja a csőtisztításhoz és -ellenőrzéshez szükséges berendezések tökéletes kombinációját. A kézi csőtisztító-készüléktől az elektromechanikus gépeken keresztül egészen a legkorszerűbb nagynyomású tisztító berendezésekig.
 rothenberger_img07 Gyémántfúrástechnika - A gyémánt fúrástechnika iránt folyamatosan növekvő igény által keltett kihívásra olyan komplett programmal válaszol a ROTHENBERGER cég a szaniter-, fűtés- és klímaszereléssel professzionális szinten foglalkozók számára, amely lehetővé teszi az érintettek számára, hogy a jövőben maguk is emelt szintű szolgáltatásokkal álljanak megrendelőik rendelkezésére
 rothenberger_img08 Hűtés- és  klímatechnika - A hűtőkörök szerelésével, karbantartásával és javításával összefüggésben a ROTHENBERGER cég a gyakorlatban bevált és megbízható gépek és szerszámok széles választékát ajánlja

  pdf--->>> ROTHENBERGER Aktuális akciós lista 2011/3 - pdf beta_logo

A Beta fejlődése több, mint 60 éve folyamatos. Ez egyrészt a szakma továbbfejlesztését eredményező új gyártási technológiákban, másrészt a rendszeres és szükségszerű változtatásokban mutatkozik, amelyek újszerű megoldásokat jelentenek és ezért piaci elvárásoknak messzemenően megfelelnek. A Beta szerszámok jellegzetes narancs színe az idők folyamán nemcsak arra szolgált, hogy a gyártmányt felismerjék, hanem a minőség és a csúcstechnológia jelévé is vált.

beta_img001 Szerszámtárólok és Készletek
 beta_img002 Dugókulcsok és tartozékok
beta_img003 Fogók
beta_img004 Csavarhúzók és csavarhúzóbetétek
beta_img005 Vágó szerszámok és reszelők
beta_img006 Fúró és menetvágó szerszámok
beta_img007 Víz- és Gázszerelő szerszámok
beta_img008 Építőipari szerszámok
beta_img009 Általános karbantartó szerszámokAjánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.