Központi Porszívó

Központi porszívó


A porszívózás akárhogyan is vesszük a zajos, piszkos és kimerítő házimunkák egyike. Kínálkozik azonban egy mód a szóban forgó házimunka korszerűsítésére és egy tisztább lakás élvezetére. Ez nem más, mint a KÖZPONTI PORSZÍVÓ RENDSZER!

A KÖZPONTI PORSZÍVÓ RENDSZERT tekintettel arra, hogy beépített rendszer, nem kell helyiségről helyiségre vonszolni, amint az a hordozható készülékek esetében szükséges. A berendezés meghajtó egysége a lakóhelyiségeken kívül helyezhető el, általában a garázsban vagy a pincében. A porszívózáskor nincs más tennivalónk, mint hogy a könnyű, műanyag tömlőt a falon a megfelelő magasságban elhelyezett porszívócsatlakozók egyikébe csatlakoztatjuk, és már folyhat is a munka. Ha a takarítási módszerek korszerűsítési lehetőségeit kutatja, tanulmányozza át a KÖZPONTI PORSZÍVÓ RENDSZER előnyeit, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

porsziv1

TISZTÁBB LEVEGŐ?, KEVESEBB POR: A hordozható porszívók esetén finom, porszerű részecskék, mint pl. a talajból származó spórák, pollenek, porszemek stb. visszakerülnek a porszívózott helyiségbe. A KÖZPONTI rendszer esetén azonban a porszemek és a szennyező részecskék a lakóhelyiségen kívül elhelyezett működtető egységbe jutnak, ahonnan a külső légtérbe továbbíthatók. Mindez azt jelenti, hogy a porszívózást követően a belélegzett levegő tisztább és kevesebb port tartalmaz. Csökkenti az allergiás tüneteket. Szemétlapát adapter is beépíthető.

HALK MŰKÖDÉS: A hordozható porszívók által működés közben keltett kellemetlen zaj a KÖZPONTI porszívó berendezés esetén nem jelentkezik, mivel a berendezés működtető egysége a helyiségeken kívül is elhelyezhető, mint említettük, a garázsban vagy a pincében. A KÖZPONTI gép segítségével még akkor is lehet porszívózni, ha ugyanazon helyiségben esetleg épp alszanak, telefonálnak, beszélgetnek vagy televíziót néznek... anélkül, hogy a porszívózás bárkit is zavarna.

SOKOLDALÚSÁG: Lenyűgöző, milyen egyszerűvé és könnyűvé teszi a KÖZPONTI gép a teljes lakás kitakarítását. A rendszer segítségével minden takarítható: takarók, plédek, drapériák, fedetlen padlók, lépcsők, bútorzat, falak, a mennyezet sőt még gépkocsik belseje is, mivel a rendszer a garázsban illetve műhelyben is használható és segítségével nagyobb szennyeződések, üvegdarabok, fűrészpor, homok is eltávolítható, a speciális tartozékok pedig a folyadékok eltávolítását és a szőnyegek tisztítószerrel történő tisztítását is lehetővé teszik.
A KÖZPONTI porszívó berendezés munkája hatékonyabb, mint a hordozható készülékeké. A porszívás gyorsabb és alaposabb, a szőnyegbe mélyen beletaposott szennyeződések is eltávolíthatók.

KÉNYELEM: A berendezés használatakor a teendő mindössze annyi, hogy a szívótömlőt valamelyik fali porszívó csatlakozóhoz csatlakoztatjuk, és ennek hatására a berendezés automatikusan működésbe lép. A könnyű porszívócső és hajlékony tömlő segítségével a porszívózás gyorsan és kényelmesen végezhető. Nem kell a nehézkes, robosztus készüléket helyiségről helyiségre, illetve lépcsőn fel- és levonszolni. Nincs szükség az állandóan akadályt képező elektromos vezetékre. A rendszer automatikusan kikapcsolódik amikor a porszívótömlőt kihúzzuk a fali csatlakozóból. Lehetőség van azonban arra is, hogy a rendszert a porszívócsőről távműködtetéssel vezéreljük.


Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.