Kertigépek

Kertigépek


A kertben való munkáját nem csak megkönnyítik a jó minőségű gépek  hanem lecsökkenti a munkavégzés idejét, ezáltal pihenéssel tudja élvezni kertje szépségét.  

stihl_logo 

A minőségi STIHL termékekkel Magyarországon a motorfűrész és benzinüzemű fűkasza szegmensében, valamint a motorfűrész-vezetőlemezek és láncok értékesítési területén piacvezető. A kapcsolódó ágazatok működése ma már elképzelhetetlen a korszerű, környezetkímélő, megbízható és gazdaságos STIHL gépek nélkül.

   
 husqvarna_logo

Ha olyan szerszámokra van szüksége, amelyek minden munkát meg tudnak oldani az erdőktől a gyümölcsös kertekig mindenhol, akkor vessen egy pillantást a Husqvarna kültéri- és erdészeti berendezéseinek kiválasztott termékeire. Kínálatunkban olyan láncfűrészek, traktorok, riderek, fűkaszák és bozótvágók szerepelnek, amelyek könnyen használhatók, de ugyanakkor elég strapabíróak ahhoz, hogy a munkakörülményektől függetlenül a legkeményebb feladattal is megbirkózzanak. A termékskálánk fontos részét alkotják a védőfelszerelések is.

   
makita_logo

A Makita a világelső az elektromos kéziszerszámgyártók között. A majd’ 100 éves szakértelemével a Makita olyan minőségi gépeket és tartozékokat kínál, amelyektől hosszú élettartam várható el. Ez az, amiért a világon bárhol találhat Makita terméket, akár a Föld legeldugottabb pontján is. Ahelyett, hogy a miértre adott válaszok közül szemezgetnénk, inkább javasoljuk, hogy vegyen egyet kézbe, használja és a kérdés nem kérdés többé!

 

 

 

alt   alt   alt  alt      alt

kattints a képre

 

 

alt

Stihl profi kerti és ipari szerszámok.

A STIHL immár több, mint 70 éve példamutató a motorfűrészek fejlesztésében. Az innovatív műszaki megoldások, a munkavégzésnek megfelelő kialakítás és a példás minőség teszik a STIHL motorfűrészeket világelsővé. Minden feladathoz létezik testreszabott STIHL motorfűrész: a kompakt hobbi-fűrésztől a bivalyerős döntőfűrészig, 1,2 kW és 6,3 kW (1,6 LE és 8,6 LE) közötti teljesítményekkel.
 

alt alt

 

A STIHL motoros kaszák a nehéz terepen vannak elemükben, és elsősorban ott, ahol a fűnyírógép már nem tud megfelelni a feladatának. A lehetőségek a motorteljesítménytől és vágószerszámtól függően a fűszegélynyírástól a sűrű bozótok eltávolításáig terjednek. A különböző teljesítményosztályok megkönnyítik az Ön igényeinek megfelelő gép kiválasztását. A STIHL márkakereskedője szívesen segít.


alt alt

kattints a képre

 

 

alt 

 

A megbízható VIKING fűnyírókkal a kertápolás egyszerűbb és biztonságosabb. A VIKING fűnyírók kezelése egyszerű, karbantartásuk könnyű. A VIKING-el mindig biztos lehet benne, hogy helyesen választott. Az átfogó VIKING fűnyíróválasztékban a klasszikus fűnyírók mellett megtalálhatók a szabadalmaztatott multi-fűnyírók is, melyek igény szerint fűnyíráshoz és mulcsozáshoz is használhatók.
 

alt alt

alt alt

kattints a képre

 

 

 

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.

Forduljon hozzánk bizalommal.

 
Központ:
2310 Szigetszentmiklós Bercsényi u. 7.
Telefonszám:
06 24 / 517-700
Fax:
06 24 / 517-701
E-mail
Általános információk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.