lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Gebo Drain lefolyócsalád Akció

Rohanó napjainkban egyre nagyobb az igény a pihenésre, feltöltődésre. Sajnos a stresszes életstílusunkba nehezen illeszthető be egy hosszabb kikapcsolódás. Az ellazuláshoz, napi felfrissüléshez remek alkalmat kínál egy kellemes zuhanyozás.
Ehhez a frissítő élvezethez ajánlják a korszerű, épített zuhanyzókba tervezett, esztétikus Gebo Drain lefolyórendszert.

gebo_see_1

A nemesacélból készült összefolyó testek a legkorszerűbb mélyhúzott technológiával készülnek. A stabil, hosszú élettartamú felépítését korunk legkorszerűbb technológiája, a lézerhegesztés, garantálja. Széles modellválasztékukban mindenki megtalálhatja saját igényeinek megfelelő fürdőszobája kialakításához leginkább megfelelő padló-, illetve zuhanyösszefolyót. A népszerű zuhanyösszefolyóik formájának széles spektruma tartalmazza az egyenes, íves, derékszögű és a járólapok által rejtett, "láthatatlan", formákat. Többféle fedőrács mintázatból egyéni ízlésünknek megfelelő kedvencet választhatunk. Amennyiben a rácsoktól eltérő megoldásra van igényünk, választhatjuk a járólappal burkolható kialakítást is. A száraz bűzzárral rendelkező termékek alkalmassá teszik lefolyóinkat a ritkán használt helységekbe való beépítésre is. A különböző műszaki igényekhez alkalmazkodva a vízelvezetést alsó és oldalsó tokos kivezetéssel is megoldhatjuk. Nagy vízelvezetést lehetővé tevő szifonja néhány mozdulattal kivehető, így segítve a könnyű tisztítást. A szivárgásmentes beépítés a szerelési utasítások betartásával garantálható. Az épített zuhanyzókkal elkerülhető a zuhanytálcák bonyolult beépítése, karbantartása, illetve - néhány éves használat után - a kabinok különböző illesztési pontjain keletkező elszíneződés. Ezekkel a termékekkel szeretnének segítséget nyújtani Önnek egy esztétikus fürdőszoba megvalósításában, ahol gondtalanul élvezheti a zuhanyzás kellemes, ellazító hatását.

gebo_see_2

A Gebo Drain padló-, és zuhanyösszefolyók letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre, ha árajánlatot, bővebb információt vagy katalógust szeretne kérni a Gebo SEE Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Öszi akció
-20% a listaárakból
az akció a készlet erejéig tart


{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.