lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

Oldalainkat 4 vendég és 0 tag böngészi

Keresés

Gardena Szivattyú Akció

Itt a nyár, itt a napsűtés. A vízszűkséglet minden házartásban megnő amiben most cégünk szivattyú akcióval szeretne segíteni.

Gardena 3000/4 Házi vízműgardena_logo
gardena_3000_4

A GARDENA 3000/4 házi vízmű a vízellátás állandó berendezéseként ideális a fix telepítésre. Akár otthonában kívánja felhasználni az ingyenes esővizet - például vécéöblítésre vagy a mosógéphez -, akár a kertet szeretné öntözni vele, rugalmas döntést hozhat. Kompakt kialakításának köszönhetően a szivattyú helytakarékosan telepíthető. A házi vízmű alapkiszerelésben rendelkezik a szivattyút a szennyeződéstől és homoktól védő előszűrővel, valamint visszafolyásgátlóval. Mindkettő elősegíti a gyors telepítést, és hozzájárul a hosszú távon megbízható működéshez. A nagy betöltőnyílás megkönnyíti a szivattyú feltöltését a könnyű és problémamentes üzembe helyezéshez. A 24 literes víztartálynak köszönhetően a szivattyú előbb használhat a tartalékból, utána pedig a beépített nyomáskapcsoló gondoskodik az automatikus be-ki kapcsolásáról. A nagy teljesítmény és a halk működés érdekében a szivattyú kiváló minőségű anyagból készül. A túlmelegedés ellen védett, karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor sugárszivattyú-rendszere hatékonyan szivattyúzza a vizet, a szükséges nyomást biztosítva a kívánt helyen. A beépített nyomásmérő folyamatosan jelzi az aktuális nyomást. Praktikus: fagyveszély esetén a szivattyú a vízleeresztő csavarral könnyen vízteleníthető.


Akciós ár: 49.900,-

 
Gardena 4000/4 JETgardena_logo
gardena_4000_4jet

Sokoldalúan használható öntözéshez, nyomásnöveléshez, vezetékes- és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz szivattyúzásához. Sós víz, agresszív és könnyen gyúlékony anyagok valamint élelmiszer a szivattyúval nem szállítható. Magas fokú biztonság a motor és szivattyúmű közötti dupla tömítő rendszernek köszönhetően. A karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor túlterhelés elleni védelme hővédő kapcsolóval biztosított. Vízleeresztő csavar a szivattyú víztelenítéséhez fagyveszély esetén. Könnyen, szerszám nélkül nyitható. Csatlakozó menet 33,3 mm (G 1). Színes displaykarton.


Akciós ár: 41.135,-
   
Gardena 4000/4 LCDgardena_logo
gardena_4000_4lcd

Automatikus haszonvíz-felhasználás kertöntözéshez, valamint háztartások vízellátására. Beépített nagy térfogatú szűrő. Lecsavarható átlátszó betöltőnyílás-fedél a szivattyú feltöltéséhez. Funkciós forgókapcsoló az optimalizált önfelszíváshoz. Az elektronikus nyomáskapcsoló a szivattyút vízvétel esetén automatikusan be-, majd utána újra kikapcsolja. A szárazüzem elleni védelem megakadályozza, hogy kimaradó folyadék esetén a szivattyú károsodjon. A maximális szivattyúnyomás elérésekor a szivattyú automatikus kikapcsol. Gyárilag beállított szivattyúbekapcsolási nyomás. GARDENA szervizek által módosítható (kivéve 1481/1483 cikksz.). Visszafolyásgátló a felszívási idő csökkentésére. Folyadékkristályos funkció- és hibakijelzővel (kivéve 1481/1483 cikksz.). Két kimenet, ebből az egyik dönthető. Karbantartást nem igénylő kondenzátoros motor hővédő kapcsolóval. Vízleeresztő csavar a szivattyú víztelenítéshez fagyveszély esetén. Gumilábak a rezgésszegény, zajmentes üzemeléshez. Szállítható anyag: tiszta édesvíz. Nem szállíthatók: sós víz, agresszív, könnyen gyúló anyagok és élelmiszer. Csatlakozómenet: 33,3 mm (G 1). Színes displaykarton.


Akciós ár: 78.900,-

 

Az akcióban szereplő árak brutto árak.

{flike}{plusone}

Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.