lyoness_logofejlesztesi_terv_logo1

 

WEBÁRUHÁZAINK

ekisgepaszerszam

We have 6 guests and no members online

Keresés

Akció

Kandalló Akció

Nézze meg kandalló akciónkat mely vízteres és légtér illetve csak légtér fűtésre alkalmazhatóak. Akciónkban RadEco és Wamsler termékek szerepelnek.

radeco_logowamsler_logo   


Kandalló Akció

Nézze meg kandalló akciónkat mely vízteres és légtér illetve csak légtér fűtésre alkalmazhatóak. Akciónkban RadEco és Wamsler termékek szerepelnek.

radeco_logowamsler_logo   


Gebo Drain lefolyócsalád Akció

gebo_seeRohanó napjainkban egyre nagyobb az igény a pihenésre, feltöltődésre. Sajnos a stresszes életstílusunkba nehezen illeszthető be egy hosszabb kikapcsolódás. Az ellazuláshoz, napi felfrissüléshez remek alkalmat kínál egy kellemes zuhanyozás. Ehhez a frissítő élvezethez ajánlják a korszerű, épített zuhanyzókba tervezett, esztétikus Gebo Drain lefolyórendszert.


Lakótelepi fürdőszoba kompletten akár 3 nap alatt Br 379.900 Ft

image001Felújítaná lakótelepi fürdőszobáját? Ha a válasza IGEN akkor akciónk önhöz szól! Most egy olyan csomagot kínálunk önnek, amellyel akár 3 nap alatt kompletten újjá varázsoljuk fürdőszobáját. A felújítás teljes körű. A csomagban szerepel, mint falon belüli, mint falon kívüli szerelvények cseréje. A régi burkolat lebontása, elszállítása és ezt követően új járólap és csempe leburkolása és ajánlatunk a kivitelezést is tartalmazza!Makita kisgép Akció

makita_logoA Makita kiadta a 2. negyedéves akció füzetét melyből kiválasztotunk párat. A teljes akciós füzet megtalálható .pdf formában.

 


Gardena Szivattyú Akció

gardena_logoItt a nyár, itt a napsűtés. A vízszűkséglet minden házartásban megnő amiben most cégünk szivattyú akcióval szeretne segíteni.

 


Buderus Tavaszi akció

buderus_logo_130Az idén is megrendezésre kerülő Construma szakkiállításhoz kapcsolódva a Buderus tavaszi akciót hirdet, melynek időtartama április 2 - május 31.TECNO R-evolution központi porszívó akció

sistem_air_logoA Construma kezdetével akciót hirdet központi pórszívó gépeivel és készleteivel a Sistem Air. Az akcióban szereplő TECNO R-evolution okos központi porszívók lakossági felhasználásra készülnek, és maximálisan 450 m2-es alapterület takarítására alkalmasak.


Tavaszi fűnyíró AKCIÓ

Ahogy jön a jobb idő sorra jelennek meg a jobbnál jobb fűnyíró akciók. Kereskedésünk termékei között szintén megtalálhatóak a fűnyírók széles választéka. Kiválasztottunk néhány termékünket, hogy ÖN most jó áron juthasson minőségi fűnyíró gépekhez, legyen az benzines vagy akár elektromos készülék.

toro_logo  hitachi_logohonda_logo


ACO Tavaszváró Akció

aco_logoFedezze fel az ACO egyedi és minőségi szanitereiben rejlő végtelen lehetőségeket és kombinálja azokat fantáziája és igényei szerint.

Az akció időtartama alatt Exclusive és Comfort zuhanyfolyóka családunk elemeire

 15% kedvezmény

Az akció időtartalma: 2012.MÁRCIUS 1 – 2012. ÁPRILIS 30.


Ajánlatot vagy rendelést az alábbi számon vagy e-mail címen tud kérni.
Forduljon hozzánk bizalommal.

Központ:
Cím: 2310 Szigetszentmiklós Petőfi utca 37.
Telefonszám: 06 24 / 516 516
E-mail: info@angazo.hu


Cégadatok:
Angazo Kft.
Székhely:
2315 Szigethalom Thököly Imre utca 40.
Adószám: 24789327-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-167432

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt biztosíthassuk látogatóinknak.